×

auto prijs [INFOGRAPHIC]

Hieronder het Prijsoverzicht van de gemiddelde prijs uit ons tweedehands aanbod archief van auto producten met gemiddelde prijzen per maand per jaar en een voortschrijdend gewogen gemiddelde hiervan. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs.

jaarmaandaantalgemiddelde prijs
maandvoortschrijdend
2018aug66€ 47€ 47
2018sep40€ 52€ 49
2018okt78€ 48€ 49
2018dec15€ 26€ 47
2019mrt3€ 23€ 46
2019apr38€ 31€ 44
2019mei28€ 40€ 44

Gemiddelde (historische) prijs € 44,00

De gemiddelde prijs is gebaseerd op een voortschrijdend gewogen gemiddelde van 268 tweedehands Auto advertenties. De prijs kan afwijken als er te weinig relevante zoekwoorden worden gebruikt.

Youtube auto suggesties

Hieronder de TOP 4 archief resultaten die je op YouTube vindt met 'auto'.
Staat de gewenste info er niet bij? Bekijk meer gerelateerde videos op YouTube
Back-to-back tandem at Zandvoort
A back-to-back recumbent tandem bike on the auto racetrack at Zandvoort during CycleVision followed by a yellow Alleweder and a red Mango.
Bromfietsster zwaargewond bij ongeval
Velp: Op het fietspad langs de Bosschebaan in Velp raakte maandagmorgen een bromfietsster zwaargewond toen een auto de oprit op wilde rijden bij een ...
Ceesjansenautos
Cees Jansen Auto`s aan de Veldzichtweg 14 in Ermelo (industrieterrein Veldzicht) is een dynamisch autobedrijf dat al 30 jaar ervaring heeft in de verkoop van ...
Mercedes V-Klasse Marco Polo Urlaub im Bus - Vorfahrt | auto motor und sport
Die Mercedes V-Klasse ist geräumig – der Platz reicht beinahe um darin zu leben. In der Marco Polo Ausführung kann man das tatsächlich.

Trending gerelateerd aan auto

Bekijk een overzicht van trending zoekopdrachten die een relatie hebben met 1 of meerdere zoekwoorden die gebruikt worden bij dit resultaat. auto
auto   2

Reviews auto

Jij kunt de eerste zijn, er zijn nog geen reviews bekend.
Plaats een beoordeling over dit tweedehandse product en deel je ervaring met andere mensen.review

Verder zoeken

Activeer een mail-alert met de titel van dit product en ontvang maximaal 1 keer per dag een melding. Of zoek nu realtime naar nieuwe resultaten van dit product.