×

6 maanden prijs [INFOGRAPHIC]

Hieronder het Prijsoverzicht van de gemiddelde prijs uit ons tweedehands aanbod archief van 6 maanden producten met gemiddelde prijzen per maand per jaar en een voortschrijdend gewogen gemiddelde hiervan. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs.

jaarmaandaantalgemiddelde prijs
maandvoortschrijdend
2018aug9€ 12€ 12
2018sep6€ 8€ 10
2018okt8€ 14€ 12

Gemiddelde (historische) prijs € 12,00

De gemiddelde prijs is gebaseerd op een voortschrijdend gewogen gemiddelde van 23 tweedehands 6 maanden advertenties. De prijs kan afwijken als er te weinig relevante zoekwoorden worden gebruikt.

Youtube 6 maanden suggesties

Hieronder de TOP 4 archief resultaten die je op YouTube vindt met '6 maanden'.
Staat de gewenste info er niet bij? Bekijk meer gerelateerde videos op YouTube
nino ft singa - 6 maanden
Ontwikkeling baby 6 maanden
Wat is de gemiddelde ontwikkeling van je baby als hij/ zij 6 maanden oud is? GGD Jeugdarts Jeanne-Marie Hament weet het en geeft je in dit filmpje de ...
BigMove GGZ-Programma
Korte beschrijving vd BigMove GGZ-behandeling: van klacht naar kracht individueel en in de groep je gezondheid verbeteren. In 6 maanden lekkerder in je vel.
6 MAANDEN UPDATE BABY JAX & RITME STRUGGLES | Vlog #377 | Diesna Loomans
Nu dat Jax 6 maanden is ben ik een beetje zoekende naar een passend schema/ritme. Ik merk dat hij gewoon echt heel erg huilerig en gefrustreerd is overdag ...

Reviews 6 maanden

Jij kunt de eerste zijn, er zijn nog geen reviews bekend.
Plaats een beoordeling over dit tweedehandse product en deel je ervaring met andere mensen.review

Verder zoeken

Activeer een mail-alert met de titel van dit product en ontvang maximaal 1 keer per dag een melding. Of zoek nu realtime naar nieuwe resultaten van dit product.